ΣΧΕΤΙΚΑ

Στην Teracal είμαστε περήφανοι διότι δημιουργήσαμε μια εταιρία που μπορεί να λειτουργήσει σε όλα τα επίπεδα και να εξυπηρετήσει οποιαδήποτε ανάγκη του επαγγελματία και του ιδιώτη. Πρωτοποριακές ιδέες για την λειτουργία ενός καταστήματος θέρμανσης έγιναν πράξη και το αποτέλεσμα είναι ένα σύνολο τριών χώρων τα οποία συνεργάζονται μεταξύ τους με στόχο την εξυπηρέτηση του πελάτη.

Έτσι εκτός από το φυσικό κατάστημα με τις αποθήκες, τα οποία λειτουργούν από το 2006 και το ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop) δημιουργήθηκε ένας ολοκαίνουργιος χώρος έκθεσης και επίδειξης των μηχανημάτων θέρμανσης και ψύξης με ιδιαίτερο τρόπο λειτουργίας που τον καθιστά μοναδικό στον χώρο της θέρμανσης.

Μπορούμε λοιπόν να εξυπηρετήσουμε όλες τις ανάγκες σας είτε αυτές αφορούν υδραυλικά είτε θέρμανση. Αν γνωρίζετε αυτό που χρειάζεστε απλά επισκεφθείτε το κατάστημα ή παραγγείλτε από το e-shop. Αν χρειάζεστε συμβουλές και βοήθεια για την επιλογή του συστήματος θέρμανσης του χώρου σας μπορείτε να κλείσετε ραντεβού στο showroom και έμπειρος μηχανικός μας θα σας κατευθύνει στην βέλτιστη για εσάς λύση. Στο showroom θα έχετε την δυνατότητα να δείτε το προϊόν που σας ενδιαφέρει σε πλήρη λειτουργία πριν αποφασίσετε αλλά και να παρακολουθήσετε προγραμματισμένο εισαγωγικό σεμινάριο για το συγκεκριμένο προϊόν.

Για σας τους επαγγελματίες συνεργάτες μας έχουμε μια σειρά προνομίων που θα κάνουν την επαγγελματική ζωή σας απλούστερη και αποδοτικότερη. Εκτός από τις ειδικές τιμές, την άμεση παράδοση την άριστη εξυπηρέτηση, την μεγάλα γκάμα και στοκ προϊόντων που υπάρχουν στο κατάστημα, σας προσφέρουμε πλέον πρόσβαση με δική σας κάρτα εισόδου στο showroom ώστε να το χρησιμοποιήσετε ως δικό σας γραφείο για να κάνετε ραντεβού με τους πελάτες σας. Επιπλέον κάθε εβδομάδα πραγματοποιούνται σεμινάρια στα οποία μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή.

Θα είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι αν επιλέξετε να συνεργαστείτε μαζί μας!

Teracal Team