ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Αν είστε συνεργάτης μπορείτε να δηλώσετε την συμμετοχή σας σε όσα σεμινάρια επιθυμείτε απλά κάνοντας κλικ πάνω στον τίτλο που σας ενδιαφέρει.

Αν είστε επαγγελματίας και δεν έχετε άδεια εισόδου επικοινωνήστε μαζί μας για να κατοχυρώσουμε την θέση σας σε οποιοδήποτε σεμινάριο επιθυμήτε.(210-5323113, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. )

Αν είστε ιδιώτης μπορείτε να συμμετέχετε σε οποιοδήποτε σεμινάριο είναι εισαγωγικό.Αν επιθυμείτε να παρακολουθήσετε τεχνικό σεμινάριο επικοινωνήστε μαζί μας.(2105323113, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. )

Αν έχετε δηλώση συμμετοχή και θέλετε να την ακυρώσετε παρακαλώ ακολουθήστε την ίδια διαδικασία.

Αν το σεμινάριο που σας ενδιαφέρει δεν έχει διαθέσιμες θέσεις εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας ώστε σε περίπτωση ακύρωσης ή σε περίπτωση που δημιουργηθεί σεμινάριο με τον ίδιο τίτλο να σας ενημερώσουμε